Защо е добре да изберем секционна гаражна врата?

Защото секционните гаражни врати предлагат най-вече пълно удобство, максимална сигурност и оптимално пестене на пространство. Принципът на действие е както практичен, така и обикновен: секционната врата се състои от отделни елементи, така наречените секции, които са свързани чрез панти. По този начин вратата може да се отвори вертикално, като удобно се нагъва нагоре до тавана, без да се изисква наличието на допълнително пространство пред гаража. От гледна точка на дизайна секционните гаражни врати са и много атрактивни. Те се произвеждат от висококачествени материали при спазване на най-високи стандарти на производство. Разнообразието от допълнителни елементи придава на вашия гараж индивидуалност в стила на вашия дом и вашия личен вкус.

Подходящи ли са за всеки гараж?

Секционните врати винаги ще паснат на класически квадратен гараж, зад каса със скосени ъгли, ненатрапчиво издигнати сегменти на арката или елегантно свързани арки.

Предназначени ли са за всяко превозно средство?

Секционните гаражни врати с електрическо задвижване предлагат пълната възможна височина на отваряне. Когато заменяте маховата врата със секционна, ширината на входното ви пространство става още по-голяма. Това е така, защото обикновено секционната врата се монтира зад входа. Има, разбира се, и повече място в гаража – това я прави идеална за по-високи превозни средства като джипове и ванове благодарение на факта, че секционните гаражни врати се нагъват лесно и удобно до тавана с цел да се спести възможно най-много място.

Ще има ли повече място в гаража?

Секционните гаражни врати се отварят нагоре и не се издават навън (за разлика от маховите врати) – можете максимално да използвате всеки сантиметър пространство пред гаража, за да паркирате втора кола например. В същото време гаражите, които се намират непосредствено до пътя или паважа, не излагат на риск пешеходците при трафик.Какво има зад вашата мечтана врата?

Определено можем да кажем, че вашият автомобил не е единственото нещо, което се намира зад гаражната врата. Защото секционните врати са плод на десетилетия опит и експертни умения на водещи специалисти в тази област.

Цифри които имат значение за вас!

  • Всички гаражни врати и задвижвания са произведени при стриктна система за контрол на качеството.
  • Всички гаражни врати и задвижвания са тествани от оторизирани институти и заедно, и поотделно. Всички секционни гаражни врати отговарят на високите изисквания за сигурност на Европейския продуктов стандарт за гаражни врати DIN EN 13241-1.
  • Какво значи „TÜV проверена устойчивост на взлом“ за вашата сигурност? Германската индустриална асоциация за гаражни врати, врати и каси (Industrieverband Tore Türen Zargen (ttz)) е създала насоки, които определят устойчивостта на взлом на базата на съществуващи стандарти. Извършени са тестове, резултатите са сертифицирани от TÜV NORD CERT GmbH. Това означава: сертифицираните гаражни врати гарантират най-високо ниво на сигурност, което е определено от безпристрастни организации.
  • 10-годишната гаранция за всички метални и 5-годишната гаранция за механиката на системата гарантират сигурност и дългогодишно удовлетворение от вашата гаражна врата.
  • Независимо от осигуряването на това високо качество продължаваме да поддържаме ниски цени и гарантираме отлична стойност срещу вашите пари.